PERMANENTE MAKE- UP

 

 

 

 

 

Wat is permanente make-up?

Elke moderne vrouw wil er graag op elk moment van de dag perfect verzorgd uit zien. Gewone make-up kan aan deze eis niet tegemoet komen. Permanente make-up van Nouveau Contour wel. Bij permanente make-up worden eyeliners, lipliners of wenkbrauwen permanent aangebracht. Tijdens sporten, wanneer u op vakantie uit zee of zwembad komt, als u ‘s morgens uit bed stapt, of u loopt door weer en wind en zelfs als u tijdens een romantische film een traantje wegpinkt. Uw permanente make-up blijft altijd op z’n plaats. ‘s Morgens, ‘s middags en ’s avonds altijd een verzorgde uitstraling. Zelfs wanneer alle gewone make-up verwijderd is, is het gezicht nog niet ‘kaal’ want de aangebrachte accenten maken het gezicht sprekend. Doordat u geen make-up meer hoeft aan te brengen bespaart u zich dagelijks veel tijd.

 

Hoe wordt permanente make-up aangebracht?

Bij permanente make-up wordt door middel van een ultradunne naald die razendsnel op en neer gaat, een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid gebracht. Het doel van permanente make-up is om de juiste kleur op de juiste plaats aan te brengen zodat u er beter uit ziet. Om permanente make-up nauwkeurig aan te brengen is vakmanschap en betrouwbare apparatuur een eerste vereiste.

 

Vakmanschap

Het mag voor zich spreken dat het van belang is dat de pigmentatie vakkundig gebeurt. Wat vakkundigheid betreft bent u bij uw Nouveau Contour specialiste in goede handen. Uw specialiste is opgeleid bij Infiniti Academy, het toonaangevende merk in de permanente make-up wereld. Uw specialiste heeft een intensieve training afgerond waarin alle specialisaties aan bod zijn gekomen. De jarenlange ervaring en deskundigheid van docenten en de unieke Nouveau Contour methode, waarin de modernste technieken zijn opgenomen, is uw garantie voor kwaliteit.

 

Betrouwbare apparatuur

Uw specialiste werkt met de Nouveau Contour Intelligent, Nouveau Digital 1000 of Nouveau Intelligent High Definition (HD), pigmentatie apparaten waarin de laatste technische noviteiten en innovaties op het gebied van permanente make-up zijn verwerkt. De Intelligent is computer gestuurd waardoor deze tot fracties van millimeters nauwkeurig werkt en uw specialiste optimale resultaten kan garanderen. De computer aansturing kan de naaldfrequentie tot op 0,01 seconde nauwkeurig aangeven. Conform de eisen van de strenge landelijke Hygiëne, Arbeidsomstandigheden en Milieucode wordt bij elke klant nieuwe steriele naalden gebruikt, welke na de behandeling vernietigd worden. Mede hierdoor kunt u ervan verzekerd zijn dat permanente make-up bij uw Nouveau Contour specialiste volledig veilig is.

 

Voor wie?

 • mensen die een bril dragen.
 • wie geen vaste hand heeft. 
 • wie meer accent op de ogen, mond, wenkbrauwen wil leggen. 
 • wie tijd wil winnen. 
 • wie een gevoelige of allergische huid heeft. 
 • wie een allergie op traditionele cosmetica heeft
 • wie veel aan sport doet.

KORTOM: voor iedereen die er steeds goed wil uitzien.
Permanent make-up is een behandeling die voor alle leeftijdcategorieën geschikt is.

 

Waarom?

 Maak komaf met:

 • ongelijke of asymmetrische lijnen
 • te dikke of ongelijk aangebrachte eyeliner
 • uitlopen van de aangebrachte make-up
 • ongelijke lippen of lipcontouren

 

De techniek:


Alvorens met de permanente make-up te beginnen, bespreken wij samen met U wat er moet gebeuren. We vullen een medische vragenlijst in en desgewenst kan er eerst advies gevraagd worden bij dermatoloog. Rekening houdend met de vorm, de oogopslag, het natuurlijke huid- en haartype, en met de persoonlijke smaak.

 

Mijn garantie:


Ik plaats zelf de permanente make-up, ik werk hiervoor dus niet samen met een mobiel team.

Mijn vakkennis, zowel theoretisch als praktisch, heb ik verworven bij Infinity Group te Antwerpen.

Dit is een Master opleidingscenter van Nouveau Contour.

 

Bij mij kan U ervan op aan dat ik volledig, veilig en steriel werk. Geen gebruikte naalden of aangetaste kleuren. Elke behandeling wordt opgestart met een nieuwe naald module. Alle kleurstoffen zijn op allergieën getest en komen niet rechtstreeks in aanraking met de cliënt.

De pigmentatie gebeurt met een grondige voorkennis van kleur- en vakkennis.

 

Onlangs volgde ik nog een bijscholing en ontving met trots mijn getuigschrift
'Nouveau Contour Artist'  allround permanent make-up specialist !

 

 

 

Het intakegesprek:


Wil je al lang permanente make-up, maar twijfel je nog? Heb je nog een aantal vragen?

Geen nood, kom langs voor een vrijblijvende consultatie (1 uur)

* algemene uitleg wat is permanente make- up,

* vorm- en kleuranalyse op uw maat,

* uitleg voor- & nazorg, ...

Kostprijs : 25 €, bij het plaatsen van de permanente make-up, wordt dit bedrag in mindering gebracht. 

Onze producten

Facebook 


Lid van